Чланци

logo

 

 

 

5. државно такмичење ватрогасног подмладка

 

I информација

 

1.V државно такмичење ватрогасног подмладка и V државно квиз такмичење ватрогасног подмладка одржаће се од 04. јула до 06. јула 2014 године у Кањижи.

2.На такмичењу ће се примењивати правила за такмичење усвојена 03.07.2013 године, Правилник о ватрогасним такмичењима и Упутство о спровођењу ватрогасних такмичења и начину извођења такмичарских дисциплина.

3.Пријаве екипа за учешће на V државном такмичењу ватрогасаца и V државном такмичењу ватрогасног подмладка примају се до 02.06.2014 године. После тог датума пристигле пријаве се неће узимати у разматрање.

Образац пријаве екипа за такмичење преузмите u PDF-updffr  преузмите и Word-u ms-word-2-icon

4.У склопу V државног такмичења ватрогасног подмладка биће одржано и V државно квиз такмичење ватрогасног подмладка. Правила за квиз такмичење као и питања која ће бити заступљена на државном квиз такмичењу би ће достављени основним организацијама до 02.06.2014 године.

5.Пријаве екипа за учешће на V државном квиз такмичењу ватрогасног подмладка  примају се до 02.06.2014 године. После тог датума пристигле пријаве се неће узимати у разматрање. Образац пријаве за квиз такмичење преузмите u PDF-updffr  преузмите и Word-u ms-word-2-icon

6.Информације о могућностима смештаја преузмите овдеpdffr

7.Све информације везане за V државно такмичење ватрогасног подмладка и V државно квиз такмичење ватрогасног подмладка биће доступне на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије која се налази на адреси: www.vss.org.rs

8.Сви такмичари свој идентитет потврђују Припремној комисији, чланском картом ватрогасног подмладка и здравственом књижицом.

9.Заинтересовани општински, окружни-градски, покрајински ватрогасни савези треба да до 02.06.2014 године доставе предлоге за судије које би судиле на предстојећем државном такмичењу ватрогасног подмладка. Услови које предложене судије морају испуњавати су следећи:

 

  • Да имају важећу судијску лиценцу, према правилима усвојеним 03.07.3013 године
  • Да имају искуство у суђењу.

 

Поред сваког предлога навести за коју се судијску улогу именовани предлаже.

 

Све пристигле предлоге разматраће Стручно-технички савет, у чијој надлежности је одабир судија за предстојеће такмичење.

Пријаве се достављају редовном поштом или путем елетронске поште на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Проверу простиглих пријава можете погледати на интернет презентацији 

Наруџбеница за чланске карте-преузмите u PDF-updffr  преузмите и Word-u ms-word-2-icon

Начин обрачуна година - преузмите овде pdffr

 

 

Председник СТС-а,

 

                                                                                 Милутин Вукосављевић с.р.

 

Ко је присутан

Ко је на мрежи: 23 гостију и нема пријављених чланова

2001-2016 Ватрогасни савез Србије - Ватрогасни савез Србије. Сва права задржана.Препоручени претраживач Mozila Firefox
Powered by Joomla 1.7 Templates