Чланци

Ватрогасни савез Србије је за 2013 годину од Фонда за ванредне ситуације добио средства намењена за:

-         Одржавање ватрогасних објеката и функционално пословање добровољних ватрогасних организација

-         Регистрацију ватрогасних возила

-         Набавку справа и опреме за обављање редовне делатности

-         Изградњу водозахвата на безводним шумским подручјима

-         Организацију тренинг кампа ватрогасног подмлатка

-         Међународну сарадња у оквиру ЦТИФ-а

За добијена средства Ватрогасни савез Србије ће прикупити захтеве основних организација о којима ће Извршни одбор заузети став и донети одлуку о одобравању средстава.

Заузет је став да је приоритет пренос и одобравање средстава за регистрацију ватрогасних возила и због тога се кренуло у реализацију тог дела финансирања.

Све основне организације које имају потребу за средствима за регистрацију возила потребно је да до 15. октобра доставе своје захтеве Ватрогасном савезу Србије путем редовне поште.

Образац захтева за рефундацију средстава РВ 1 за возила која су регистрована од 01.01.2013 до данас можете преузети овде..... ms-word-2-icon  pdffr

Образац захтева за одобравање средстава за возила која нису регситрована а којима регистрација истиче до 31.12.2103 године можете преузети овде.... ms-word-2-icon  pdffr

Молимо Вас за разумевање код прикупљања неопходне документације јер сваки захтев посебно мора имати копију решењеа од АПР-а, због правдања буџетских средстава. Ако основна организација има више возила онда се сва могу приказати кроз један захтев ако је у питању само рефундација или само одобравање средстава.


Извршни одбор ВСС


Ко је присутан

Ко је на мрежи: 15 гостију и нема пријављених чланова

2001-2016 Ватрогасни савез Србије - Ватрогасни савез Србије. Сва права задржана.Препоручени претраживач Mozila Firefox
Powered by Joomla 1.7 Templates