II информација

Преузмите II информацију... pdffr

 

II  Информације за такмичење

1. Трећи фестивал ватрогаства у Србији одржава се 29. 30. јуна и 01. јула 2012 године у Зрењанину. У склопу фестивала се одржавају:
-    Друго државно такмичење ватрогасаца
-    Четврто државно такмичење ватрогасног подмлатка
-    Четврто државно квиз такмичење ватрогасног подмлатка

2. Термини одржавања такмичења налазе се у Програму такмичења (прилог 1)

3. Друго државно такмичење ватрогасаца одржава ће се према Правилинику усвојеном 31.03.2004 године и (Правилник са упутствима за извођење ватрогасних дисциплина доступан је у на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије           ( www.vss.org.rs)  

4. Четврто државно такмичење ватрогасног подмлатка одржава ће се према Правилинику усвојеном 31.03.2004 године и (Правилник са упутствима за извођење ватрогасних дисциплина доступан је у на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије ( www.vss.org.rs)  

5. Четврто државно квиз такмичење ватрогасног подмлатка одржаће се у Конгресној сали хотела „Војводина“ у Зрењанину Трг слободе број 3. Квиз такмичење ће се извести према одредбама Правилника о квиз такмичењима ватрогасног подмлатка донетом 28.04.2010 године.  Измене такмичара у пријавама могуће је извршити до 29.06.2012 године (петак) до 12 часова код припремне комисије. (Дом ученика) Питања која ће бити заступљена на квиз такмичењу налазе се у прилогу (прилог 2). Питања и Правилник о квиз такмичењима  доступни су и на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије ( www.vss.org.rs)  

6. За екипе Ватрогасног подмлатка и екипе Јуниора заказан је тренинг на дан 29.06.2012 године (петак) са почетком у 15 часова према утврђеном распореду (прилог 3.). Екипе које су заинтересоване за тренинг треба да се пријаве Такмичарској комисији до 15 часова на телефон: 069-393-73-00. За Ватрогасни подмладак и Јуниоре измене такмичара у пријавама могуће је извршити до 29.06.2012 године (петак) до 15 часова код припремне комисије. (Дом ученика)Распоред тренинга доступан је на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије ( www.vss.org.rs)  

7. За екипе Сениора планирано време за тренинг је 30.06.2012 године (субота) са почетком у 15 часова према утврђеном распореду (прилог 3.). Екипе које су заинтересоване за тренинг треба да се пријаве Такмичарској комисији до 15 часова на телефон: 069-393-73-00. За сеноре измене такмичара у пријавама могуће је извршити најкасније до 30.06.2012 године (петак) до 15 часова код припремне комисије. (Дом ученика) Распоред наступа и тренинга доступан је на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије ( www.vss.org.rs)  

8. Сви такмичари потврђују свој идентитет Припремној комисији.
    - Ватрогасни подмладак: Чланском картом ватрогасног подмлатка и здравственом књижицом.
    - Сениори ДВД: Личном картом.
    - Сениори ПВЈ: Личном картом.

9. Све екипе са собом треба да понесу заставу ДВД-а.

10. Све екипе носе таблу са натписом округа из ког долазе. Табла треба да буде беле боје а слова на табли исписана црвеном бојом (Ако је могуће фонт слова треба да буде Тимес Роман ћирилица)
Димензије табле су: ширина 1 м а висина 40 цм.
Табла треба да буде причвршћена за палицу дужине 1м  мерено од краја носача до табле.
За све екипе из једног града-округа потребна је само једна табла.

11. Све екипе су дужне да се придржавају протокола  (прилог 4.) приликом отварања и затварања такмичења. Док су у саставу ешалона, екипе се морају понашати у складу са стројевим правилом. ( Чланови екипа могу стајати у ставу МИРНО или НА МЕСТУ ВОЉНО). Све екипе су дужне да остану на церемонији поделе медаља и затварању такмичења. За време поделе медаља чланови екипа не смеју самоиницијативно напуштати строј, нити се мешати са члановима других екипа. Стадион,  после затварања  такмичења, екипе  напуштају у ешалону, никако самоиницијативно. Екипе које се не буду придржавале протокола биће дисквалификоване. Протокол је доступан  у на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије ( www.vss.org.rs)    

12. Право учешћа на међународном такмичењу стичу првопласиране екипе по класама и категоријама. Уколико по одлуци организатора међународног такмичења буде могућности за одлазак више екипа из класе и категорије, одлуку о упућивању на међународно такмичење донеће Извршни одбор. Приликом одлучивања као критеријум ће бити коришћен резултат постигнут на Државном такмичењу.

    „У СЛАВУ ВАТРОГАСТВА“
    

 Председник СТС-а,
Милутин Вукосављевић

 

Ко је присутан

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова

2001-2016 Ватрогасни савез Србије - II Информација. Сва права задржана.Препоручени претраживач Mozila Firefox
Powered by Joomla 1.7 Templates