zajko

 

7. државно такмичење ватрогасног подмладка

 

I информација

 

1. VII државно такмичење ватрогасног подмладка и VII државно квиз такмичење ватрогасног подмладка одржаће се од 07. јула до 08. јула 2018 године у Зајечару.

ПРОГРАМ такмичења   преузмите овдеpdffr

2.На такмичењу ће се примењивати правила за такмичење усвојена 03.07.2013 године, Правилник о ватрогасним такмичењима и Упутство о спровођењу ватрогасних такмичења и начину извођења такмичарских дисциплина.

3.Пријаве екипа за учешће на VII такмичењу ватрогасног подмладка примају се до 07.06.2018 године. После тог датума пристигле пријаве се неће узимати у разматрање.

Образац пријаве екипа за такмичење преузмите и Word-ums-word-2-icon

4.У склопу VII државног такмичења ватрогасног подмладка биће одржано и VII државно квиз такмичење ватрогасног подмладка. Правила за квиз такмичење као и питања која ће бити заступљена на државном квиз такмичењу доступна су ОВДЕ.

5.Пријаве екипа за учешће на VII државном квиз такмичењу ватрогасног подмладка  примају се до 07.06.2018 године. После тог датума пристигле пријаве се неће узимати у разматрање. Образац пријаве за квиз такмичење  преузмите и Word-ums-word-2-icon

6.Информације о могућностима смештаја преузмите овдеpdffr

7.Све информације везане за VII државно такмичење ватрогасног подмладка и VII државно квиз такмичење ватрогасног подмладка биће доступне на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије која се налази на адреси: www.vss.org.rs

8.Сви такмичари свој идентитет потврђују Припремној комисији, чланском картом ватрогасног подмладка и здравственом књижицом.

 

Пријаве се достављају редовном поштом или путем елетронске поште на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Проверу простиглих пријава можете погледати на интернет презентацији 

Начин обрачуна година - преузмите овде pdffr

 

Председник Такмичарске комисије,

 

                                                                                 Душко Маринковић с.р.

 

Ко је присутан

Ко је на мрежи: 19 гостију и нема пријављених чланова

2001-2016 Ватрогасни савез Србије - Зајечар I Информација. Сва права задржана.Препоручени претраживач Mozila Firefox
Powered by Joomla 1.7 Templates