Категорија: Србија
Датум објављивања

clanskaAЧланске карте за чланове добровољне ватрогасне организације


У циљу прикупљања оперативне евиденције чланства, добровољних ватрогасних друштава и савеза, Ватрогасни савез Србије је покренуо као прву активност  израде чланских карата.

Сваки ДВД треба до 31.01.2016 године да отвори свој e-mail налог тј. електронску пошту. Препорука је да се то отвори у оквиру бесплатне електронске поште коју омогућава Google.  У наслову обавезно почети са dvd како је предложено и примеру.  

(Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.    ili  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. )

По регистрацији електронске поште (или ако је пошта већ регистрована) послати мејл Ватрогасном савезу Србије на адресу  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  саназивом ДВД-а, адресом, матичним бројем, именом и презименом председника и секретара и бројевима њихових мобилних телефона.

У наредном периоду све врсте оперативних података прикупљаће се овим путем (евиденција чланства и опреме извештаји о интервенцијама и сл.)

Отварање електронске поште и прикупљање података је неопходно за и израду чланских карата.  

Сваки ДВД треба да среди своју Матичну књигу чланства коју поседује до 31.01.2016 године у циљу сагледавања стварног стања броја чланова.

Почев од 31.01.2016 године на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије биће постављена форма Матичне књиге чланства у елеткронској форми (програм из пакета Microsoft Оffice/Excel 2003) коју треба водити паралелно са Матичном књигом.

Електронска Матична књига ће се достављати Ватрогасном савезу Србије путем електронске поште-мејла.

Процедура израде чланске карте:

-         Чланска карта је намењена сениорима.

-         ДВД наручује одређен број бланко чланских карата.

-         Достављају се подаци за персонализацију појединачних чланских карата.

-         Планирати одређен број чланских карата које остају бланко код произвођача, тако да у току године можете израдити чланске карте за нове чланове.

-     По завршетку организоване акције израде чланских карата, можете без ограничења наручивати персонализацију преосталих бланко чланских карата без надоканаде осим плаћања трошкова доставе (трошкови брзе поште).

Бланко Чланске карте је могуће поручити до 20.02.2016 године по цени од 110,00 динара по комаду. Образац наруџбенице биће достављен електронском поштом.

За све пристигле наруџбенице доставиће се пред-рачуни у периоду од 20 до 22. 02.2016 године путем електронске поште. Уплате је потребно извршити до 01.03.2016 године. Бланко Чланске карте ће бити израђене само за извршене уплате.

У периоду од 01. до 15.03.2016 године, путем електонске поште достављају се подаци за персонализацију чланске карте. Подаци ће се уносити у посебан електронски образац  (програм из пакета Microsoft Оffice/Excel 2003) за сваког члана и достављати путем електонске поште.

Рок за израду персонализованих чланских карата (за достављене податке до 15.03.2016) је 15.04.2016 године. Чланске карте ће бити достављене путем брзе поште на адресу ДВД-а. Трошкове доставе сноси ДВД.

Обзиром да је следеће поручивање чланских карата планирано за  2017 годину, а чланска карта ће служити као идентификациони документ за предстојећи Фестивал ватрогаства који се у 2016 години одржава на Златибору,  препрука је да се наручи мало већи број бланко чланских карата.

За сва питања можете контактирати секретара Перицу Главинић 069 393 93 00

 

 

Ко је присутан

Ко је на мрежи: 43 гостију и нема пријављених чланова

2001-2016 Ватрогасни савез Србије - Чланске карте. Сва права задржана.Препоручени претраживач Mozila Firefox
Powered by Joomla 1.7 Templates