Категорија: Србија
Датум објављивања

Skupstina00 

На основу члана 18. а у складу са чланом 15. Статута Ватрогасног савеза Србије, заказана је изборна Скупштина Ватрогасног савеза Србије, за прву половину новембра.

Имајући у виду чињеницу да је у складу са чланом 15. Статута ВСС-а, мандатни период од 4 године истекао садашњим члановима Скупштине, молимо Вас да извршите делегирање Ваших представника у састав Скупштине ВСС-а.

За верификацију мандата члана Скупштине потребна је Одлука органа о делегирању у Скупштину ВСС-а, и читко попуњен и оверен образац (УПИТНИК).

            У складу са чланом 15. Статута ВСС-а, није промењен број делегата у Скупштини        

Обзиром да се на изборној Скупштини бирају нови органи и радна тела ВСС-а, молимо Вас да на приложеном образцу (КАНДИДАТУРА) доставите податке за делегате који се предлажу за поједине функције у ВСС-у. Уколико не предлажете своје делегате за функције у ВСС-у, није потребно достављати образац (КАНДИДАТУРА). Образце у електронској форми можете преузети на интернет презентацији Ватрогасног савеза Србије.

Молимо Вас да се образци УПИТНИК и КАНДИДАТУРА, заједно са Одлуком доставе Стручној служби ВСС-а, најкасније до 15-ог октобра редовном   поштом на адрсу: Ватрогасни савез Србије, 22 октобра 27, 11080 Београд.

У славу ватрогаства,

 

Председник ВСС-а,

Драган Михајловић

 Прилози:

 

КРИТЕРИЈУМИ ЗА ДЕЛЕГАТЕ pdffr

КАНДИДАТУРАpdffr

КАНДИДАТУРАword

УПИТНИКpdffr

УПИТНИКword

Ко је присутан

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова

2001-2016 Ватрогасни савез Србије - Скупштина ВСС 2017. Сва права задржана.Препоручени претраживач Mozila Firefox
Powered by Joomla 1.7 Templates